Laden Evenementen

Speellijst

Zondag 13 februari 2022
20u00
Prijs: € 22 / Uitpas
Tickets
  • Dit event is voorbij.

EMBRACINGFRANKI

The Mystery of Love

De Belgische pop crooner Embracingfranki is terug met een nieuwe ep en live tour .

Gezegend met een stem die je eigenlijk met geen enkele andere kan vergelijken, speelt de popcrooner Embracingfranki al sinds eind jaren 90 met regelmaat de Belgische podia plat.
Kan je je iets voorstellen bij een mix van de cabareteske pop van Gavin Friday of Marc Almond, de podium passie van Jacques Brel en de liefde voor tragische love songs geërfd van Scott Walker? ..dan kom je aardig in de buurt.
Maar Embracingfranki is ook gewoon Franki: een flamboyante sterke persoonlijkheid, niet vies van een vleug camp, gevoelig voor dramatische melancholie.. maar altijd eindigend op een hoopvolle noot.

Op het concert van 16 januari in de Minardschouwburg stelt Embracingfranki zijn nieuwe ep 
’The Mystery of Love’ voor (opvolger van het in 2018 verschenen duet album ‘Sixfold’). 
Samen met zijn 10-koppige live band brengt hij nieuwe nummers uit ‘The Mystery of Love’ en op de setlist zullen ook een aantal classics staan zoals o.a ‘Embrace’, ‘Devotion’, ‘For Granted’ en ‘Shine On Me’..

 Embracingfranki belooft er een geweldige live show van te maken en kijkt er enorm naar uit om zijn publiek na een gedwongen stilte van bijna 2 jaar opnieuw te ontmoeten !

“Embracingfranki is Joe Jackson, Gavin Friday, Engelbert Humperdinck, Marianne Faithfull en de maagd Maria verenigd in één persoon!”  Radio 1

Video links:

Youtube
Youtube
Facebook
Spotify

Website:
www.embracingfranki.com

Organisatie: Embracingfranki
Evenement Categorie: