Laden Evenementen

Speellijst

donderdag 11 oktober

20u
Prijs: 5 euro
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Hannelore Bedert

Lam

Lucia is zes wanneer haar moeder een winkel binnenstapt en niet meer buiten komt. Niemand weet waar ze heen is, niemand beantwoordt welke vraag dan ook. De verdwijning zorgt voor een oorverdovende stilte in huis en de afwezigheid van haar moeder trekt een donkere streep door het leven van zowel Lucia als haar vader.

Meer dan tien jaar later leidt Lucia een chaotisch leven in de stad, het verleden lijkt begraven en vergeten. Tot ze telefoon krijgt. Het lijk van haar vader is gevonden. Tegen haar zin keert Lucia terug naar het dorp dat ze ooit bewust de rug toekeerde, naar het ouderlijke huis, waar ze terecht komt in haar vaders best bewaarde geheim.

unnamed (1)

Een opmerkelijk literair debuut van HANNELORE BEDERT.

Hannelore is een Vlaamse singer-songwriter met vier gelauwerde albums op haar naam.

Een vrouw met het hart op de tong en de ziel op tafel.

JORIS HESSELS (Radio Gaga) heet u welkom en gaat in gesprek met HANNELORE BEDERT en enkele intimi die aan haar zij stonden tijdens het schrijven van het boek. .

Het geheel wordt opgeluisterd met live illustraties van SASSAFRAS DE BRUYN (illustratrice van o.a. Iedereen Beroemd) en ANNELIES MOONS (Radio 1), die enkele sprekende passages uit het boek naar voor brengt.

Aansluitend een drankje aan de bar en signeersessie door de auteur.

Boekenstand door Boekhandel Walry.

In samenwerking met Uitgeverij Angèle.

Organisatie: Uitgeverij Angèle – Standaard Uitgeverij
Evenement Categorie: