Laden Evenementen

Speellijst

Woensdag 3 november 2021
20u00
Prijs: € 32 (vvk) / € 35 (adk)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

LUKA BLOOM

Luka Bloom (de artiestennaam van Barry Moore) is een graag geziene gast op de Belgische en Nederlandse podia én festivals en heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek
opgebouwd. Op 3 november 2021 komt hij in het kader van ‘YOU COULDN’T HAVE COME AT A BETTER TIME’ naar de Minard in Gent. In 1990 bracht Luka Bloom zijn album ‘Riverside’ uit. Voor hem het album waarmee alles begon.

Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre.

Het leven en werk van Luka Bloom zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers.

 

 

Organisatie: Democrazy & Greenhouse Talent
Evenement Categorie: