Laden Evenementen

Speellijst

vrijdag 1 februari

20u
Prijs: 14 euro
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Lander Severins

MAANLANDER

Vol goede moed belandde LEMS-1963-4 op Aarde na een verblijf van 48 jaar op de maan. Het ruimtetuig kwam naar hier op zoek naar zijn held, zijn houvast, in de hoop dat hij met onze zwaartekracht wat beter kon landen. Wat hij vond was alles wat hij nooit had verwacht.

De 22 jarige, net afgestudeerde Lander Severins hoopt vooral iets te vinden dat niet meteen uit zijn vingers glipt. Desnoods fietsend van Zoersel tot in Warschau zoekt hij naar iets tastbaars om voor te vechten. In dit debuut biedt u hem het antwoord. Toch?

In een regie van Tim Goditiabois en Janne Desmet balanceert Lander op de grens comedy en theater met een wervelend muzikaal verhaal dat u kevers, stranden en kermissen met hilarische en ontroerende ontmoetingen tot aan de maan en terug brengt.

Twee jaar geleden begon het verhaal van LEMS voor Lander, hij speelde ondertussen meer dan 150 try outs in huiskamers en kleine zaaltjes in Vlaanderen en Nederland. Dit seizoen landt hij voor het eerst in de theaters. Zin om te komen? Kijk vlug op de speellijst! Benieuwd naar de muziek? Luister hier!

TEKST & SPEL Lander Severins
MUZIEK Adriaan & Lander Severins
REGIE Tim Goditiabois & Janne Desmet
LICHTONTWERP Thierry Wilders
CO-PRODUCTIE Theater M & Livecomedy
Organisatie: Live Comedy
Evenement Categorie: