Laden Evenementen

Speellijst

Vrijdag 14 januari 2022
20u00
Prijs: € 25 / Uitpas
Tickets
  • Dit event is voorbij.

MYDONNA

The Madonna tribute Show

Zoals Madonna is er maar 1 en niemand kan haar ooit evenaren. Ze heeft ons door de jaren zoveel gegeven en haar muziek loopt als een rode draad door het leven van velen, niet in het minst door dat van mij. Met deze tribute willen we iets terugdoen en doorgroeien tot de perfecte hulde, die haar alleen waardig is. De opzet is tevens mensen terug in de tijd te voeren en hen opnieuw te doen genieten van haar grootste hits uit de jaren ’80 en ’90, op de manier zoals ze die toen presenteerde. (dixit Caroline Clement, zangeres/danseres bij Mydonna)

Mydonna, een briljant muziek-, zang- en dansspektakel met de grootste hits uit Madonna’s carrière, wordt getrokken door professionele zangeres / drumster/ paaldanslerares / allround nightlife performer (paaldans, gogo dance, burlesque, vuurshows, aerial acts) Caroline Clement. Wat krijgt u te zien: een sterke live band, live zang, choreografie, kostuumwissels, hi-fi sound, lichteffecten en visuals.

Tegelijk wordt de nieuwe Mydonna CD “Revirginized” officieel voorgesteld en zal deze CD de avond zelf voor het eerst te koop zijn.

 

 

website: www.mydonna.be

Facebook: https://www.facebook.com/mydonnatributeshow/

Twitter: https://twitter.com/MYDONNA_OffTrib

Instagram: https://www.instagram.com/mydonnatribute/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC45rCT8DaHpoKQ2QalCiGxw

Organisatie: Wagonmania
Evenement Categorie: