Laden Evenementen

Speellijst

Donderdag 27 januari 2022
Vrijdag 28 januari 2022
20u00
Prijs: € 14 / € 10
Tickets

Geannuleerd - TARI DORIS, MERI EKOLA & KID KOKKO

Disappearing - A Passion

‘Disappearing - a passion’

 

Op het overlegcomité van woensdag 22 december jl. werd beslist dat alle binnenevenementen voor maximaal 200 personen niet langer mogen, en dit met ingang van zondag 26 december 2021 en tot 28 januari 2022.

Dit betekent dat ook Minard de deuren moet sluiten tot eind januari. We betreuren deze beslissing ten zeerste omdat we weten (en al eerder bewezen) dat we voor een beperkt publiek mét mondmasker én voldoende ventilatie de veiligheid kunnen garanderen.

Maar dus zien we ons genoodzaakt om alle voorstellingen vanaf zondag 26 december te annuleren of uit te stellen naar een latere datum.

Wie een ticket kocht wordt persoonlijk verwittigd wanneer we een nieuwe datum hebben gevonden

‘Disappearing – a passion’ is een performance concert. Het is een lichtrijk concert, een concert van klanken, een tekstueel concert en een orgelconcert. Het is een passie, een “oplossen in”. Het is ook iets anders. Het is de hele tijd ook iets anders. Opeens: zo verdrietig. Opeens: zo verlicht. Opeens: zo mogelijk. Opeens: zo gewoon. Let’s go!

‘Disappearing – a passion’ is een nieuw stuk van performancekunstenaars Tari Doris en Kid Kokko, in samenwerking met lichtontwerper Meri Ekola. Het soort ruimte dat de voorstelling creëert is voor hen net zo belangrijk als het soort dingen waarvoor de voorstelling ruimte maakt. Tari Doris (zij/hen) is geïnteresseerd in o.a. onzichtbaarheid, non-binair denken en existentieel bestaan. Kid Kokko (zij/hen) is geïnteresseerd in o.a. fragiele structuren, gerechtigheid, overleven en transcontinua. Meri Ekola verkent het grensgebied tussen licht en donker, wat zich daartussen én erin bevindt.

Organisatie: Voo?uit
Foto credit: Lada Suomenrinne
Evenement Categorie: