Laden Evenementen

Speellijst

Dinsdag 16 januari 2024 om 20u

Oude Zaal
Tickets
  • Dit event is voorbij.

TERRY HAYES

Terry Hayes

9 jaar geleden verscheen ‘Ik ben pelgrim’, een intelligente en urgente thriller van Terry Hayes die enorm aansloeg bij het grote publiek. Het boek werd meteen ook een bestseller in Vlaanderen en in Nederland. Nu komt de auteur met een nieuw boek: ‘Het jaar van de sprinkhaan’. Tijdens een exclusief bezoek aan Gent vertelt auteur Terry Hayes ons hier meer over.

‘Het jaar van de sprinkhaan’ neemt ons mee naar de Verboden Gebieden tussen Pakistan, Iran en Afghanistan. Wanneer je daar zoals CIA-spion Kane werkzaam bent, hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten. Als geen ander brengt Terry Hayes actie, spanning en suspense tot bij een publiek. Tegelijk snijdt hij brandend actuele thema’s en morele kwesties aan, zoals spionage, de wapen- en grondstofwedloop, machtsverhoudingen en kunstmatige intelligentie – en dit in een regio waar veel geopolitieke spanningen heersen.
___

Terry Hayes is een voormalig journalist en een bekroonde scenarioschrijver. Hij schreef scenario’s voor onder andere Mad Max 2 – Road Warrior, Dead Calm, Mad Max Beyond Thunderdome, Payback, From Hell en Vertical Limit, samen met veel werk aan tal van andere films, waaronder Reign of Fire, Cliffhanger en Flightplan . ‘Het jaar van de Sprinkhaan’ is zijn tweede boek. Zijn debuut ‘Ik ben Pelgrim’ was een internationale bestseller.

Organisatie: Boekhandel Walry
Evenement Categorie: