Laden Evenementen

Speellijst

Zondag 14 januari 2024
15u00

Oude zaal
Prijs: € 25 vvk / € 30 avk / Uitpas Kansentarief
Tickets
  • Dit event is voorbij.

EMBRACINGFRANKI

I'm all you need

 

“Een ​imposante stem,​een pop-crooner​,een glamoureuze showman ​.. ​​een show van een uitzonderlijk getalenteerde artiest die je moet bijwonen! “

De popcrooner Embracingfranki gaat in maart 2024 een nieuw album uitbrengen met de titel
‘ Embracingfranki The Remixes ‘,waar voorheen vooral het epitheton ‘crooner’ geassocieerd werd met Embracingfranki, trekt hij voor deze plaat resoluut de poppy/electronic-dance kaart. “dit noem ik popcrooning”, zegt hij zelf. Er komen maar liefst 9 remixen (hernieuwde versies) uit Embracingfranki’s muziekcatalogus op het nieuwe album.

Maar eerst komt hij nog eens langs de Minard Schouwburg om er op zondag 14 januari 2024 een exclusief intiem concert te geven.
Hij brengt speciaal voor dit concert akoestische versies van Embrace, Devotion, For Granted,
Can’t Help Loving That Man ,What Now My Love, Love Me or Leave Me, Remembering en vele andere..kortom zijn beste nummers van de voorbije 20 jaar !
Embracingfranki: “Het belooft een mooie en warme zondag namiddag te worden met nummers vol herkenning, verhalen achter de muziek & wat mooie verrassingen! Met natuurlijk de kant die iedereen is gewend van mij, maar ook een kant die ik nog niet zo veel heb laten zien. Ik kijk er super erg naar uit, en hoop iedereen te zien!”.

Welcome to a Sunday afternoon with Embracingfranki!

‘er bestaat geen vakje om de heerlijk flamboyante zanger Embracingfranki in te passen ,Radio1 deed een poging met ‘Joe Jackson, Gavin Friday, Engelbert Humperdinck, Marianne Faithfull en de maagd Maria verenigd in één persoon!’ (RedSessions, mei 2022)

‘de nederlandse muziekreporter Peter Van Hove (OOR Magazine) die een optreden van Embracingfranki had gezien in de Gentse concertzaal Vooruit vatte het concert als volgt samen:”het wordt tijd dat de belgische muziekwereld eindelijk Embracingfranki gaat omarmen en hem zijn plaats gunt tussen vele andere belgische top acts want dat verdient hij nu éénmaal ! zelden zo een charismatische artiest aan het werk gezien,hij heeft een stem die tegelijkertijd schoonheid, kracht en breekbaarheid uitstraalt,een stem waar het gevoel als het ware uitbarst..soms zingt hij als een volwaardige crooner en dan weer met een rauwe en doorleefde stem…op zijn muziek valt er geen etiket te plakken en dat is nu juist zijn sterkste troef …kortom een uitzonderlijk getalenteerde artiest ‘ (Live review van Peter Van Hove voor Oor magazine – Nederland, januari 2020)


Official website: www.embracingfranki.com

Organisatie: EFRecords
Foto credit: Thomas Van De Velde
Evenement Categorie: