Beste vriend van Minard,

Het is jammergenoeg weer zover… Na de verstrenging van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus sluit Minard tijdelijk opnieuw haar deuren. Veiligheid voor publiek, artiesten en medewerkers primeert. Daarom steunt Minard deze beslissing volledig. We moeten nu samen het tij keren en de curve ombuigen!

We zitten ondertussen zeker niet stil. Momenteel bekijken we in nauw overleg met de verschillende artiesten en organisatoren de verdere mogelijkheden voor de komende maanden. Het zal ons wel even tijd kosten om deze complexe puzzel te leggen, daarom vragen we om jullie geduld en begrip. Voor de laatste updates kun je altijd terecht op onze website minard.be.

Kocht je tickets voor één van de geannuleerde voorstellingen? Alle ticketkopers worden binnenkort persoonlijk gecontacteerd via mail over een al dan niet verplaatsing of terugbetaling. Beloofd! 

Geannuleerd: Cie van de Leute

Ook hebben we slecht nieuws voor de trouwe fans van het Gentse volkstheater. Gezien de ernst van de situatie is de traditionele speelreeks van Cie van de Leute in december helaas onhaalbaar. Cie van de Leute is er het hart van in, maar belooft volgend jaar dubbel zo hard terug te slaan.

Lieve vrienden, zorg voor elkaar, blijf gezond en tot snel!

Veel warmte,
Het Minard-team

© 2021 Minardschouwburg