Beste Minard-minnaar,

En daar.

is weer onmiskenbaar.

het eindejaar.

We blikken alvast tevreden terug op een als vanouds gevuld jaar met maar liefst 272 (!) zeer uiteenlopende voorstellingen voor in totaal 50.151 bezoekers!

Tijdens de kerstvakantie blijven we nog even gaan met Compagnie van de Leute en hun ‘Blènd Getrèwd’ die op 29 december hun laatste voorstelling spelen, van de 22!

En ook het nieuwe jaar starten we met een goede portie humor en een dikke streep muziek.

Zo openen we het nieuwe seizoen met op zondag 8 januari het Nieuwjaarsconcert van Lyrica met Michael Spadaccini en vrienden.

Valantina Toth & Susan from Grindr presenteren de dag erop hun première van ‘De lach en de traan’ – dé nieuwjaarsrevue van 2023.

We ontvangen die week ook Johan Petit en het Martha!tentatief, theatermaker en gelegenheidsfilosoof met ‘Nu het nog kan’. Tom Pintens schreef speciaal voor deze voorstelling een prachtige soundtrack die live wordt gebracht wordt door de maker zelve met Maya Dhondt op de piano en Dora Brams op de bas.

Dan is het de beurt aan weergaloos openhartige Paulien Cornelisse die met haar cabaretvoorstelling ‘Aanstalten’ Gent aandoet. Maar ook Delphine Lecompte en Johan Braeckman zullen spijkers met koppen slaan in hun ‘Dichter en Denker’.

Nog muziek is er met Pye Corner Audio en Dudal die elektronische en experimentele muziek brengen. En op 15 januari komt Myrddin De Cauter met Pablo, Brazialiaanse multi-instrumentalist, en zijn nicht Helena Casella met Braziliaanse liederen.

Podium is er met Jaouad Alloul die in zijn ‘Venus in Libra’ een mix van muziek, dans en spoken word brengt. Een niet te missen productie van het Toneelhuis en NTGent.

Fleur van Groningen komt vertellen over haar boek ‘Voelen zonder filter’ en voor de jongsten onder ons is er ‘Stip’ van 4Hoog.

Nele Bauwens en The Whodads leggen de feestmaand neer met een wervelende muzikale eindejaarsconference brengen.

Scroll naar beneden, maak uw keuze en bestel nu uw tickets!

Tot gauw, in Minard.

Minard equipe

© 2021 Minardschouwburg