Beste Minard-minnaar,

 

Na de gezellige drukte van de Gentse Feesten daalt de rust weer neer over onze stad en onze schouwburg. Na dertig voorstellingen voor ongeveer zesduizend bezoekers viel het doek over de heerlijke tiendaagse in Minard.

Wij gaan wij er even collectief tussenuit maar achter de schermen gonst het van de bedrijvigheid. In augustus worden immers de motoren en de besturing van onze trekken* vervangen. Dat was na dertig jaar trouwe en intensieve dienst écht nodig, ook om te voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen.

Vanaf 26 augustus kunnen we er dan weer met een gerust hart tegenaan. Met een heel bijzonder en magisch event. Je leest er alles over hieronder, zo ook over onze andere activiteiten! Op de agenda staan comedy naast komedie (dat is niet hetzelfde ;-), theater naast muziek én naast een live podcast opname. Minard is zoals je al wist niet voor één gat te vangen. Ook het komende seizoen niet.

We hopen jou in september én de maanden daarna weer te mogen begroeten, in Minard.

Scroll naar ons programma voor meer info en tickets.

De Minard-equipe,
Nathalie, Pilar, Katrien, Michael, Jan, Lennert en Griselda

*Trekken of trekkenwand = de theatertechnische hijsinstallatie die gebruikt wordt om lichtarmaturen, decors, afstopping en andere objecten boven het toneel te kunnen hangen en tijdens de voorstelling te kunnen laten bewegen (changeren)

MINARD 23-24
Els De Schepper – Farcetheater – Daan Hugaert – Robrecht Vanden Thoren – The Verandas – Broder – Verdammte Spielerei Maarten Westra Hoekzema – Koen Crucke – Nieuwstedelijk – Visavie – Katrien Verfaille – 9000 Boeken – Luk De Bruyker – Jasper Posson – Raymond Van Het Groenenwoud – Lieven Debrauwer – Hidden Orchestra (Demo) – Roland – Bahamontes – Tim Etchells (NTGent) – Maghenta Festival – Cie vd Leute – Laura Van Dolron – Johan Terryn – Jan De Wilde – Franki – Smells like circus (Viernulvier) – Arne Sierens – Arnout Vandenbossche – Raf Walschaerts – Dave Hauwe (Demo) – Ramses Van Den Eeden – The Charming Hypnotist – Piet De Praitere – Valentina Toth – Tine Vandenbussche – Bas Birker – Bob De Moor – Jean Paul Van Bendegem en Johan Braeckman – Boekhandel Walry – Borgerhoff en Lamberigts – Fabian Franciscus – Mira Brysink – Belpop Bonanza – Thomas Ryckewaert (Viernulvier ) – José De Cauwer – Stijn Meuris – Brussels Volkstheater – Biezebaaze – Courtisane – Senne en Loko – BE! Musical – Villa Voortman – Eveline Bosmans en Katelijne – Jade Mintjens – Based on stage – De Kleine Cervantes – IOA – Johan Petit – Geert Van Bever – Frank Cools – Michael Van Peel – De Schraatschenders – Ultima Thule – De Vicky – Lunatic comedy – GAMA – Politieharmonie – KASK Graduatiion – Mario De Konink

 

 

© 2021 Minardschouwburg