Gent2030 Doe­ners en (om)denkers fes­ti­val, 3 t.e.m. 7 okto­ber 2023.

Voor sleutelspelers in onze stad en ter inspiratie van stadsmakers/ Gent wil in 2030 Europese Culturele Hoofdstad worden. Mis de infomomenten over onze kandidatuur niet. Noteer alvast het #Gent2030 Doeners & (om)denkers festival, 3 t.e.m. 7 oktober op verschillende locaties verspreid over de stad.

In 2030 leveren België en Cyprus de Europese Culturele Hoofdstad van Europa en Gent is kandidaat! Om deze kandidatuur kracht bij te zetten, wordt het het Doeners- en (om)Denkersfestival georganiseerd. Een leeromgeving om doeners en omdenkers uit parallelle werelden en verschillende gemeenschappen in onze stad met elkaar te verbinden. Tijdens inspiratiesessies, workshops, debatten, denksessies, wandelingen en fietstochten word je uitgenodigd om mee te bouwen aan de toekomst van ‘Gent als Space of Belonging’.

Programma en gratis reservatie: https://gent2030.eu

 

© 2021 Minardschouwburg