Beste Minard-minnaar,

 

Ik weet niet hoe het met u zit, maar hier dromen we nú al van de Gentse Feesten. Minard wil niet alleen de eerste zijn om haar Gentse Feesten programma voor te stellen aan de verzamelde pers, ze wil dat voor de eerste keer ook doen samen met iedereen die uitkijkt naar deze écht Gentse tiendaagse. Voor 5 EUR kan jij er ook bij zijn wanneer onze artiesten op scène een tipje van de sluier lichten en klink je mee met ons achteraf!

Voor theaterliefhebbers is er deze weer keuze te over: De Bleke Baron van Kopergietery en KGBe met (8+), het avontuur van Cornelius en de aliensvan Katelijne Verbeke en Evelien Bosmans of SHARK van NTGent. We verwelkomen verder de comedy Jade Mintjens, de leerrijke lezingen van Kalid Benhaddou en de Dienst Monumentenzorg, de toonmomenten van BE! Musical en het spektakel van BOS compagnie. Er is ook muziek van Dressed like Boys.

 

We kijken er naar uit om u ook in april te verwelkomen in Minard!

 

Tot de noaste kier,

 

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael en Griselda.

© 2021 Minardschouwburg