Beste Minard-minnaar,

 

Nog minder dan 100 dagen tot de Gentse Feesten! We mogen officieel beginnen aftellen.

 

Aanstaande vrijdag 19 april om 11u stellen wij alvast enthousiast én samen met jullie ons Gentse Feesten programma voor. Je kan hier nog steeds bij zijn voor 5 EUR (drankje met de artiesten inclusief). Koop snel je ticket hier!

 

Op diezelfde dag (om 12u precies) start de verkoop – zeg niet dat je het niet wist!

 

Mei belooft een muzikale maand te worden bij Minard. Met Giulio Cesare, een opera van de beloften van de International Opera Academy, een optreden van de Ierse Sabrina – poulin van Luka Bloom – in de bar, de hartverwarmende sing along van Zie Ze Zingen, de jazz-melodieën van Sabijn, de romantische Aznavour liederen van Frank Cools en Florian De Schepper en de buitengewone stem van Dennis Van Aarssen.

 

Theatergewijs is er voor de kleintjes BAM! van Ultima Thule (4+) en voor de groteren is er de multisensoriële voorstelling van Mario Barrantes Espinoza of Ruth Bruyneel met de muziektheatervoorstelling DEVICKY. Wax the pain away. Pretentieloos amusement is er ook als tegengewicht, met de Lezz en Geert show!

 

Vrij podium kan niet genoeg naar waarde worden geschat. Met de Sprekende Ezels in de bar en Don Vitalski’s dinsdagclub op scène, brengen we een dosis onvoorspelbaarheid en misschien wel het talent van morgen binnen.

 

Wil je mee komen debatteren over het cultuurbeleid met de kopstukken van de verschillende politieke partijen, dan ben je (gratis) welkom op 14 mei.

 

Voor humor staat Jasper Posson deze maand garant. En voor een portie verhalen tot slot, is er Michael Van Peel met Nordkapp Stories.

 

Wij hopen u gauw in Minard te mogen begroeten,

 

Tot de noaste kier,

 

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, Jan, Lennert, Michael en Griselda.

© 2021 Minardschouwburg