Laden Evenementen

Speellijst

Dinsdag 27 oktober 2020
20u00
Prijs: € 20
  • Dit event is voorbij.

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans

UITVERKOCHT ! - K.A.L.M. Extra voorstelling op 22/11/20

VERSTRENGDE CORONAMAATREGELEN

Door de beperkte capaciteit wordt er een extra voorstelling voorzien van K.A.L.M.op 22 november 2020. De ticketkopers worden ten laatste maandag namiddag (26/10) verwittigd via mail of ze al dan niet verplaatst worden.

Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.
De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren.
Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Hebt u schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en kijk even op de website.

“Die twee zijn als wandelende Bachbloesem.” – De Morgen
“Nog meer ontspannen wordt gevaarlijk.” – De Standard
“Een aanrader voor iedereen die met mensen in contact komt.” – HAN

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?

Tekst en coach : Dimitri Leue
Spel : Katelijne Verbeke en Warre Borgmans
Foto en trailer : Stijn Coene
Techniek : Stef Appelen en Ward Bosmans
Producent : Koortzz en Leue

Organisatie: Koortzz
Evenement Categorie: