Laden Evenementen

Speellijst

Zaterdag 20 t/m zaterdag 27 juli
elke dag om 15u00.
Op donderdag 25 juli
ook om 22u00.
Prijs: € 15 / € 13 (red) /€ 3 (Uit-pas)
Tickets
  • Dit event is voorbij.

Jan De Raedt en Cie van de Leute

Nen Dubbele Rendez-Vous

Jan De Raedt en zijn Compagnie vormen de jongste generatie volksacteurs die de afgelopen jaren tekenden voor de traditionele december-voorstellingen in de Minard. Ze willen dit succes wat doortrekken naar de Gentse Feestenperiode, met dit stuk van Jeroen Maes, naar het Gents vertaald door Jan De Raedt.

Irène voelt zich veel jonger dan ze eigenlijk is.  Dat uit zich niet alleen in haar kleding. Als Thirsty Pussy probeert ze geregeld mannen te versieren op datingsites. Ze heeft een rendez-vous geregeld met Eddy, op datingsites beter gekend als Hungry Tiger. Ze is echter niet egoïstisch en heeft ook een afspraak geregeld voor haar saaie dochter Dorothy met Jan-Joris, een nerd, die geobsedeerd is door vogels. Omdat ze weet dat haar dochter nooit akkoord zou gaan, heeft ze gezorgd dat beide heren op dezelfde moment langskomen. Een echte dubbele rendez-vous… Zo gezegd zo gedaan… Of toch niet helemaal? Zullen ze erin slagen de avond op een leuke manier af te ronden? Komt er nog een tweede date? Klikt het bij beide duo’s genoeg om een relatie te beginnen?

Een voorstelling vol met plotse wendingen, van de auteur van ‘Komen Fretten’ – de succesvoorstelling van de Gentse Feesten 2018.

Regie: Wim De Puydt
Spel: Betty Bouckaert, Vanessa Chauvin, Jan De Raedt & Dirk Provyn

Gentse titel: Nen Dubbele Rendez-Vous – naar het Gents vertaald en bewerkt door Jan De Raedt
(Originele titel: ‘Dubbeldate’ van Jeroen Maes)
Organisatie: Cie van de Leute
Evenement Categorie: