Beste Minard-minnaar,

 

In juni voert muziek de boventoon maar er is ook theater en enkele bijzondere voorstellingen die niet in een hokje passen – en dus wel perfect in Minard! Uitblazen kan deze zomer op ons terras waar je aan de mooie #discutables van VONKfurniture de wereld kan verbeteren met een fris glas in de hand.

De maand begint met Jerry Spin en zijn debuut-EP ‘Beasts’. Aan deze mooie nostalgische pop noir met een Britse flair zitten enkele verrassend scherpe kantjes…!

Steve Vervaet landt in Minard op Steve’s Planet en viert samen met muzikanten als Roland, Steven Janssens en Ronny Verbiest ‘A Night on the Town’. Deze warme muzikant leeft met chronische leukemie en verloor het afgelopen jaar enkele vrienden… Uit dankbaarheid voor de steun, warmte en liefde die hij ontving én ter ere van zij die er niet meer zijn, organiseert hij deze avond. Kortom, we vieren met hem het leven. De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

De Koninklijke Gentse Politieharmonie doet een ‘Tour De France’. Ook wel een tour de force zonder fiets maar met veel muziek van de grootste Franse artiesten én een vleugje zang en poëzie.

Mastersounds, deel van het Graduation Festival van het KASK & Conservatorium, is de hoogmis van aanstormend muzikaal talent. Tussen 12 en 21 juni 2023 spelen ze de mortel uit de voegen in de Minard schouwburg en De Centrale.

 

Miró Pauwels (17) tot slot, speelt een benefietconcert. Op de accordeon speelt het jonge talent werk van Bach, Scarlatti, Vivaldi, Bentzon,… De opbrengst gaat naar een nieuw accordeon en dus naar zijn verdere carrière.

Frans Grapperhaus & Hendrik Vos presenteren een laatste keer in Minard het boek ‘Dit is Europa’.

Theater brengt ook Begijn Le Bleu met ‘Kijk!’, over de kick van het vogelspotten. Met bezieling en humor vertelt hij over zijn passie en maakt er zo een prachtige avond vol verwondering van.

De Masterstudenten Drama presenteren hun afstudeervoorstellingen van maandag 19 juni tot en met zondag 25 juni.

Stijn Meuris vult een avond in Minard met tekst, uitleg en muziek over de songteksten van de Noordkaap.

In de categorie niet voor één gat te vangen is er “De Legendarische DinsdagClub” van Don Vitalski. De plaatsen zijn beperkt, weer er snel bij!

Maar ook Het Groot Openbaar Schrijfatelier van Villa Voortman dat vorig jaar hoge ogen gooide is terug. Wat hier op scène gebeurt, is zuiver uniek en gebeurt gegarandeerd nergens anders!

 

Scroll naar ons programma voor meer info en tickets.


Hopelijk zien we elkaar snel terug in de Minard op één van onderstaande voorstellingen of op ons terras.

 

En vergeet ook niet op tijd jouw tickets te kopen voor onze écht Gentse Gentse Feesten!

 

Tot de noaste kier,

Nathalie en de Minard equipe: Pilar, Katrien, stagiaire Maaike, Jan, Lennert, Michael en Griselda.

 

© 2021 Minardschouwburg