Beste Minard-minnaar,

 

We klokken dit geweldige seizoen af op 326 activiteiten in Minard (waarvan 258 voorstellingen) voor maar liefst 51613 bezoekers. We zijn best trots op ons eindrapport en heel dankbaar. Merci!

Veel tijd om achterover te hangen is er niet want het nieuwe seizoen staat al te trappelen. We maken ons naar goede gewoonte op voor een heerlijke échte Gentse Fieste met drie premières en twee speciallekes, in het onvervalst Gents natuurlijk. De ticketverkoop loopt als een trein dus snel zijn is de boodschap.

En voor de Romain fans: we openen op de vooravond van de feesten, nl. op donderdag 13 juli een mini-tentoonstelling in de bar, gewijd aan de periode van Romain Deconinck in Minard. Dit ter ere van 180 jaar Gentse Feesten – ook en steevast in Minard sinds 1947. Wil je de causerie van Luk De Bruyker in aanwezigheid van enkele ‘beren’ van Romain meemaken? Schrijf je dan snel in want de kaarten zijn beperkt. Maar geen zorgen: de tentoonstelling is 10 dagen lang vrij toegankelijk voor al wie een ticket heeft voor een van onze voorstellingen!

Voeldet uuk al een beetse kriebele?

 

Tot in den droai, in Minard!

Nathalie, Katrien, Pilar, Michael, Jan, Lennert en Griselda

 

 

© 2021 Minardschouwburg